Στέλιος Κούλογλου στο Myportal.gr (vid): Ο Αλ.Τσίπρας είναι ένα ανοιχτό άτομο, έχει χιούμορ και μια δημοκρατική ανοχή στη διαφορετική άποψη, και έτσι μπορούμε να συνυπάρχουμε με τις διαφωνίες μας

Ο δημοσιογράφος και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, μιλάει στο MyPortal.gr WebTV και τη δημοσιογράφο, Μαρία Σαμολαδά.

Με αφορμή το φεστιβάλ ντοκιμαντέρ που διοργάνωσε στη Θεσσαλονίκη για τους πληροφοριοδότες δημόσιου συμφέροντος, ο ανατρεπτικός ευρωβουλευτής, συγγραφέας, σκηνοθέτης και δημοσιογράφος μιλάει για τη δημοσιογραφία και πως έχει αλλάξει.

Περιγράφει πως βρέθηκε στη θέση του Ευρωβουλευτή, με ποιους πολιτικούς αρχηγούς είχε προσωπικές καλές σχέσεις, τι προτάσεις δέχτηκε καθώς και ότι δεν έκανε ποτέ προεκλογικό αγώνα.

Αναφέρεται στο καινούριο του βιβλίο καθώς και στις ταινίες και ντοκιμαντέρ που έχει δημιουργήσει.

Σχολιάζει τους συμβιβασμούς που έχει κάνει η «Αριστερά» και την «αλλαγή» στις πολιτικές και ιδεολογικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Κούλογλου υπογραμμίζει τις παράλογες απαιτήσεις των δανειστών για τα «ασημικά» της χώρας.
Αποκαλύπτει ότι οργανώνουν στις Βρυξέλλες, οι νότιες χώρες της Ευρώπης, «Dijsselbloem Nights» θέλοντας να του δείξουν πόσο ρηχός είναι όσον αφορά στο σχόλιό του ότι «φάγαμε τα λεφτά σε γυναίκες και ποτά».

 

πηγή: myportal.gr

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ